logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ospel in Ospel

Begrijp de huizenprijzen in Ospel Nederweert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ospel Nederweert

Ospel is een wijk in de plaats Ospel binnen de gemeente Nederweert. Deze wijk telt volgens het CBS 4.165 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ospel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.433 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 489.433
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ospel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ospel is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ospel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ospel

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ospel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ospel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ospel. Een eengezinswoning in Ospel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ospel

In Ospel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ospel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ospel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ospel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ospel vergeleken met de Nederweert en Nederland.

Huizenprijzen in Ospel Nederweert

Starterswoningen in Ospel Nederweert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ospel Nederweert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ospel Nederweert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ospel Nederweert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ospel Nederweert

Wil je een huis kopen in Ospel Nederweert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ospel Nederweert . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ospel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ospel.

Bekijk alle koopwoningen in Ospel Nederweert. Zoek je huurwoning in Ospel Nederweert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ospel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ospel is 2.869 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.468 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ospel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ospel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ospel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ospel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ospel

Ospel Ospeldijk Nieuwstraat-Horick-Kampersweg Waatskamp-Bientjesweg Moostdijk-Kruisvennendijk