logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nederweert in Nederweert

Begrijp de huizenprijzen in Nederweert Nederweert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nederweert Nederweert

Nederweert is een wijk in de plaats Nederweert binnen de gemeente Nederweert. Deze wijk telt volgens het CBS 8.625 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.986 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 474.986
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Nederweert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederweert is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederweert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nederweert.

Woningen recent verkocht in Nederweert

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederweert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederweert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederweert. Een eengezinswoning in Nederweert komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederweert

In Nederweert wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederweert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederweert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nederweert

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nederweert vergeleken met de Nederweert en Nederland.

Huizenprijzen in Nederweert Nederweert

Starterswoningen in Nederweert Nederweert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nederweert Nederweert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederweert Nederweert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nederweert Nederweert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nederweert Nederweert

Wil je een huis kopen in Nederweert Nederweert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederweert Nederweert . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederweert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederweert.

Bekijk alle koopwoningen in Nederweert Nederweert. Zoek je huurwoning in Nederweert Nederweert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nederweert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederweert is 3.046 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.131 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nederweert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederweert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nederweert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nederweert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nederweert

Nederweert Boeket-Hoogbosweg Bosserstraat-Lage Kuilen Schoor-Mildert