De Huizenmarkt in Munstergeleen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Munstergeleen

Woningmarkt Munstergeleen

Munstergeleen is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munstergeleen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 351.869 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 351.869
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Munstergeleen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Munstergeleen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Munstergeleen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Munstergeleen.

Woningen recent verkocht in Munstergeleen

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munstergeleen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Munstergeleen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Munstergeleen. Een eengezinswoning in Munstergeleen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Munstergeleen

In Munstergeleen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Munstergeleen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Munstergeleen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Munstergeleen
Binnenring: Nederland

Munstergeleen waar ligt dat?

Woningen te koop Munstergeleen

Wil je een huis kopen in Munstergeleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Munstergeleen . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Munstergeleen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Munstergeleen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Munstergeleen. Zoek je huurwoning in Munstergeleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Munstergeleen

Starterswoningen in Munstergeleen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Munstergeleen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Munstergeleen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Munstergeleen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Munstergeleen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Munstergeleen is 2.607 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.595 euro).

Leeftijden Munstergeleen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Munstergeleen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Munstergeleen

Munstergeleen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.