logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Munstergeleen

Begrijp de huizenprijzen in Munstergeleen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Munstergeleen

Munstergeleen is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.234 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munstergeleen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.947 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 363.947
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Munstergeleen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Munstergeleen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Munstergeleen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Munstergeleen.

Woningen recent verkocht in Munstergeleen

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munstergeleen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Munstergeleen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Munstergeleen. Een eengezinswoning in Munstergeleen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Munstergeleen

In Munstergeleen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Munstergeleen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Munstergeleen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Munstergeleen

Starterswoningen in Munstergeleen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Munstergeleen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Munstergeleen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Munstergeleen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Munstergeleen

Wil je een huis kopen in Munstergeleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Munstergeleen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Munstergeleen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Munstergeleen.

Bekijk alle koopwoningen in Munstergeleen. Zoek je huurwoning in Munstergeleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Munstergeleen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Munstergeleen is 2.669 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.577 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Munstergeleen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Munstergeleen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Munstergeleen

Munstergeleen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.