logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Limbrichterveld in Sittard

Begrijp de huizenprijzen in Limbrichterveld Sittard-Geleen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Limbrichterveld Sittard-Geleen

Limbrichterveld is een wijk in de plaats Sittard binnen de gemeente Sittard-Geleen. Deze wijk telt volgens het CBS 5.875 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limbrichterveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 329.134 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 329.134
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Limbrichterveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Limbrichterveld is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Limbrichterveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Limbrichterveld.

Woningen recent verkocht in Limbrichterveld

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limbrichterveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Limbrichterveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Limbrichterveld. Een galerijflat in Limbrichterveld komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Limbrichterveld

In Limbrichterveld wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Limbrichterveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Limbrichterveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Limbrichterveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Limbrichterveld vergeleken met de Sittard-Geleen en Nederland.

Huizenprijzen in Limbrichterveld Sittard-Geleen

Starterswoningen in Limbrichterveld Sittard-Geleen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Limbrichterveld Sittard-Geleen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Limbrichterveld Sittard-Geleen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Limbrichterveld Sittard-Geleen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Limbrichterveld Sittard-Geleen

Wil je een huis kopen in Limbrichterveld Sittard-Geleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Limbrichterveld Sittard-Geleen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Limbrichterveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Limbrichterveld.

Bekijk alle koopwoningen in Limbrichterveld Sittard-Geleen. Zoek je huurwoning in Limbrichterveld Sittard-Geleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Limbrichterveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Limbrichterveld is 2.899 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.961 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Limbrichterveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Limbrichterveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Limbrichterveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Limbrichterveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Limbrichterveld

Limbrichterveld Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten