logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Holtum-Born in Born

Begrijp de huizenprijzen in Holtum-Born Sittard-Geleen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holtum-Born Sittard-Geleen

Holtum-Born is een wijk in de plaats Born binnen de gemeente Sittard-Geleen. Deze wijk telt volgens het CBS 8.985 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtum-Born. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 384.049 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 384.049
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Holtum-Born

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtum-Born is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtum-Born moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holtum-Born.

Woningen recent verkocht in Holtum-Born

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtum-Born. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtum-Born.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtum-Born. Een eengezinswoning in Holtum-Born komt het meest (78%) voor. Daarna komt een portiekflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtum-Born

In Holtum-Born wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holtum-Born

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holtum-Born (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Holtum-Born

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Holtum-Born vergeleken met de Sittard-Geleen en Nederland.

Huizenprijzen in Holtum-Born Sittard-Geleen

Starterswoningen in Holtum-Born Sittard-Geleen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holtum-Born Sittard-Geleen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtum-Born Sittard-Geleen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holtum-Born Sittard-Geleen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holtum-Born Sittard-Geleen

Wil je een huis kopen in Holtum-Born Sittard-Geleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtum-Born Sittard-Geleen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtum-Born alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtum-Born.

Bekijk alle koopwoningen in Holtum-Born Sittard-Geleen. Zoek je huurwoning in Holtum-Born Sittard-Geleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holtum-Born

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtum-Born is 2.485 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.289 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holtum-Born

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtum-Born vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Holtum-Born

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Holtum-Born? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Holtum-Born

Holtum Buchten Born Hondsbroek Graetheide Industriegebied Omgeving Limbrichterbos-Wolfrath