logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Guttecoven in Sittard

Begrijp de huizenprijzen in Guttecoven Sittard-Geleen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Guttecoven Sittard-Geleen

Guttecoven is een wijk in de plaats Sittard binnen de gemeente Sittard-Geleen. Deze wijk telt volgens het CBS 5.100 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Guttecoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 379.351 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 379.351
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Guttecoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Guttecoven is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Guttecoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Guttecoven.

Woningen recent verkocht in Guttecoven

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Guttecoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Guttecoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Guttecoven. Een eengezinswoning in Guttecoven komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Guttecoven

In Guttecoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Guttecoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Guttecoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Guttecoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Guttecoven vergeleken met de Sittard-Geleen en Nederland.

Huizenprijzen in Guttecoven Sittard-Geleen

Starterswoningen in Guttecoven Sittard-Geleen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Guttecoven Sittard-Geleen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Guttecoven Sittard-Geleen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Guttecoven Sittard-Geleen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Guttecoven Sittard-Geleen

Wil je een huis kopen in Guttecoven Sittard-Geleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Guttecoven Sittard-Geleen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Guttecoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Guttecoven.

Bekijk alle koopwoningen in Guttecoven Sittard-Geleen. Zoek je huurwoning in Guttecoven Sittard-Geleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Guttecoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Guttecoven is 2.446 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.566 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Guttecoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Guttecoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Guttecoven

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Guttecoven? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Guttecoven

Guttecoven Limbricht Einighausen