logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Munstergeleen in Windraak

Begrijp de huizenprijzen in Munstergeleen Sittard-Geleen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Munstergeleen Sittard-Geleen

Munstergeleen is een wijk in de plaats Windraak binnen de gemeente Sittard-Geleen. Deze wijk telt volgens het CBS 4.595 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munstergeleen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 373.287 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 373.287
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Munstergeleen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Munstergeleen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Munstergeleen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Munstergeleen.

Woningen recent verkocht in Munstergeleen

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munstergeleen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Munstergeleen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Munstergeleen. Een eengezinswoning in Munstergeleen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Munstergeleen

In Munstergeleen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Munstergeleen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Munstergeleen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Munstergeleen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Munstergeleen vergeleken met de Sittard-Geleen en Nederland.

Huizenprijzen in Munstergeleen Sittard-Geleen

Starterswoningen in Munstergeleen Sittard-Geleen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Munstergeleen Sittard-Geleen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Munstergeleen Sittard-Geleen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Munstergeleen Sittard-Geleen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Munstergeleen Sittard-Geleen

Wil je een huis kopen in Munstergeleen Sittard-Geleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Munstergeleen Sittard-Geleen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Munstergeleen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Munstergeleen.

Bekijk alle koopwoningen in Munstergeleen Sittard-Geleen. Zoek je huurwoning in Munstergeleen Sittard-Geleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Munstergeleen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Munstergeleen is 2.655 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.486 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Munstergeleen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Munstergeleen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Munstergeleen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Munstergeleen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Munstergeleen

Munstergeleen Wintraak