De Huizenmarkt in Monster (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Monster

Woningmarkt Monster

Monster is een plaats in de gemeente Westland. Deze plaats telt volgens het CBS 107.515 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Monster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.744 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 88
Gemiddelde vraagprijs € 441.744
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Monster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Monster is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Monster moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Monster.

Woningen recent verkocht in Monster

Er zijn recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Monster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Monster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Monster. Een eengezinswoning in Monster komt het meest (53%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Monster

In Monster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Monster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Monster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Monster
Binnenring: Nederland

Monster waar ligt dat?

Woningen te koop Monster

Wil je een huis kopen in Monster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Monster . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Monster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Monster.

Bekijk hier alle koopwoningen in Monster. Zoek je huurwoning in Monster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Monster

Starterswoningen in Monster zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Monster zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Monster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Monster? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Monster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Monster is 3.721 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.872 euro).

Leeftijden Monster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Monster vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Monster

Monster bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.