logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Monster

Begrijp de huizenprijzen in Monster met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Monster

Monster is een plaats in de gemeente Westland. Deze plaats telt volgens het CBS 114.887 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 112 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Monster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 494.558 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 112
Gemiddelde vraagprijs € 494.558
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Monster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Monster is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Monster moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Monster.

Woningen recent verkocht in Monster

Er zijn recent 112 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Monster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Monster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Monster. Een eengezinswoning in Monster komt het meest (56%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Monster

In Monster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Monster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Monster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Monster

Starterswoningen in Monster zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Monster zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Monster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Monster? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Monster

Wil je een huis kopen in Monster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Monster . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Monster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Monster.

Bekijk alle koopwoningen in Monster. Zoek je huurwoning in Monster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Monster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Monster is 4.186 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.721 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Monster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Monster vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Monster

Monster bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.