Huizenprijzen en de huizenmarkt in Markenbinnen

Begrijp de huizenprijzen in Markenbinnen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Markenbinnen

Markenbinnen is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 102.030 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Markenbinnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 556.160 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 556.160
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Markenbinnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Markenbinnen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Markenbinnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Markenbinnen.

Woningen recent verkocht in Markenbinnen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Markenbinnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Markenbinnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Markenbinnen. Een eengezinswoning in Markenbinnen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Markenbinnen

In Markenbinnen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Markenbinnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Markenbinnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Markenbinnen

Starterswoningen in Markenbinnen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Markenbinnen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Markenbinnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Markenbinnen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Markenbinnen

Wil je een huis kopen in Markenbinnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Markenbinnen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Markenbinnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Markenbinnen.

Bekijk alle koopwoningen in Markenbinnen. Zoek je huurwoning in Markenbinnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Markenbinnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Markenbinnen is 3.725 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.516 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Markenbinnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Markenbinnen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Markenbinnen

Markenbinnen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.