De Huizenmarkt in Mariënvelde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mariënvelde

Woningmarkt Mariënvelde

Mariënvelde is een plaats in de gemeente Oost Gelre. Deze plaats telt volgens het CBS 29.690 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënvelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 339.440 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 339.440
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Mariënvelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mariënvelde is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mariënvelde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mariënvelde

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënvelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mariënvelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mariënvelde. Een eengezinswoning in Mariënvelde komt het meest (66%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mariënvelde

In Mariënvelde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mariënvelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mariënvelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mariënvelde
Binnenring: Nederland

Mariënvelde waar ligt dat?

Woningen te koop Mariënvelde

Wil je een huis kopen in Mariënvelde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mariënvelde . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Mariënvelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mariënvelde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mariënvelde. Zoek je huurwoning in Mariënvelde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mariënvelde

Starterswoningen in Mariënvelde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mariënvelde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mariënvelde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mariënvelde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mariënvelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mariënvelde is 2.892 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.431 euro).

Leeftijden Mariënvelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mariënvelde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mariënvelde

Mariënvelde bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.