logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Loenersloot

Begrijp de huizenprijzen in Loenersloot met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loenersloot

Loenersloot is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 65.771 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenersloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 519.952 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 519.952
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Loenersloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loenersloot is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loenersloot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loenersloot.

Woningen recent verkocht in Loenersloot

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenersloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loenersloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loenersloot. Een eengezinswoning in Loenersloot komt het meest (75%) voor. Daarna komt een landhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loenersloot

In Loenersloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loenersloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loenersloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Loenersloot

Starterswoningen in Loenersloot zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loenersloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loenersloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loenersloot? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loenersloot

Wil je een huis kopen in Loenersloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loenersloot . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loenersloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loenersloot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Loenersloot.

Bekijk alle koopwoningen in Loenersloot. Zoek je huurwoning in Loenersloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loenersloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loenersloot is 4.208 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.293 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loenersloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loenersloot vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Loenersloot

Loenersloot bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.