Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lienden

Begrijp de huizenprijzen in Lienden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lienden

Lienden is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lienden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 582.447 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 582.447
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lienden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lienden is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lienden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lienden.

Woningen recent verkocht in Lienden

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lienden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lienden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lienden. Een eengezinswoning in Lienden komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lienden

In Lienden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lienden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lienden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lienden

Starterswoningen in Lienden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lienden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lienden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lienden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lienden

Wil je een huis kopen in Lienden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lienden . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lienden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lienden.

Bekijk alle koopwoningen in Lienden. Zoek je huurwoning in Lienden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lienden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lienden is 4.144 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.182 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lienden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lienden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lienden

Lienden bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.