logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leveroy

Begrijp de huizenprijzen in Leveroy met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leveroy

Leveroy is een plaats in de gemeente Nederweert. Deze plaats telt volgens het CBS 17.499 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leveroy. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 493.884 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 493.884
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leveroy

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leveroy is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leveroy moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leveroy.

Woningen recent verkocht in Leveroy

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leveroy. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leveroy.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leveroy. Een eengezinswoning in Leveroy komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leveroy

In Leveroy wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leveroy

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leveroy (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leveroy

Starterswoningen in Leveroy zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leveroy zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leveroy zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leveroy? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leveroy

Wil je een huis kopen in Leveroy? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leveroy . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Leveroy alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leveroy.

Bekijk alle koopwoningen in Leveroy. Zoek je huurwoning in Leveroy? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leveroy

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leveroy is 1.815 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.628 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leveroy

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leveroy vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leveroy

Leveroy bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.