logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Koedijk

Begrijp de huizenprijzen in Koedijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koedijk

Koedijk is een plaats in de gemeente Dijk en Waard. Deze plaats telt volgens het CBS 88.985 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 708.182 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 708.182
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Koedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koedijk is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koedijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Koedijk

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koedijk. Een eengezinswoning in Koedijk komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koedijk

In Koedijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Koedijk

Starterswoningen in Koedijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koedijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koedijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koedijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koedijk

Wil je een huis kopen in Koedijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koedijk . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koedijk.

Bekijk alle koopwoningen in Koedijk. Zoek je huurwoning in Koedijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koedijk is 4.667 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.764 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Koedijk

Koedijk bestaat uit 47 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.