Koedijk in de gemeente Langedijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Koedijk

Een eerste blik op Koedijk

Koedijk is een plaats in de gemeente Langedijk. Deze plaats telt volgens het CBS 27.835 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Koedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 555.779 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 555.779
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Koedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koedijk is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koedijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koedijk.

Woningen recent verkocht in Koedijk

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koedijk. Een eengezinswoning in Koedijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koedijk

In Koedijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Koedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Koedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koedijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Koedijk

Wil je een huis kopen in Koedijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koedijk. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koedijk.

Huizenprijzen in Koedijk

Starterswoningen in Koedijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koedijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koedijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koedijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koedijk is 2.051 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.633 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Koedijk is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Koedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Koedijk

Koedijk bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen