logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kerk Avezaath

Begrijp de huizenprijzen in Kerk Avezaath met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kerk Avezaath

Kerk Avezaath is een plaats in de gemeente Tiel. Deze plaats telt volgens het CBS 42.604 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerk Avezaath. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 289.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 289.500
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kerk Avezaath

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerk Avezaath is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerk Avezaath moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kerk Avezaath.

Woningen recent verkocht in Kerk Avezaath

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerk Avezaath. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerk Avezaath.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerk Avezaath. Een woonboerderij in Kerk Avezaath komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerk Avezaath

In Kerk Avezaath wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerk Avezaath

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerk Avezaath (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kerk Avezaath

Starterswoningen in Kerk Avezaath zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kerk Avezaath zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerk Avezaath zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kerk Avezaath? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kerk Avezaath

Wil je een huis kopen in Kerk Avezaath? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerk Avezaath . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerk Avezaath alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerk Avezaath.

Bekijk alle koopwoningen in Kerk Avezaath. Zoek je huurwoning in Kerk Avezaath? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kerk Avezaath

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerk Avezaath is 2.757 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kerk Avezaath

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerk Avezaath vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kerk Avezaath

Kerk Avezaath bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.