logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Honselersdijk

Begrijp de huizenprijzen in Honselersdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Honselersdijk

Honselersdijk is een plaats in de gemeente Westland. Deze plaats telt volgens het CBS 114.887 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Honselersdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 580.858 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 580.858
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Honselersdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Honselersdijk is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Honselersdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Honselersdijk.

Woningen recent verkocht in Honselersdijk

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Honselersdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Honselersdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Honselersdijk. Een eengezinswoning in Honselersdijk komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Honselersdijk

In Honselersdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Honselersdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Honselersdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Honselersdijk

Starterswoningen in Honselersdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Honselersdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Honselersdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Honselersdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Honselersdijk

Wil je een huis kopen in Honselersdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Honselersdijk . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Honselersdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Honselersdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Honselersdijk. Zoek je huurwoning in Honselersdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Honselersdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Honselersdijk is 4.749 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.076 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Honselersdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Honselersdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Honselersdijk

Honselersdijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.