Alle woningmarktinfo Holsloot in gemeente Coevorden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Holsloot

Een eerste blik op Holsloot

Holsloot is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holsloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 517.836 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 517.836
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Holsloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holsloot is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holsloot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holsloot

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holsloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holsloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holsloot. Een woonboerderij in Holsloot komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 47% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holsloot

In Holsloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Holsloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Holsloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Holsloot
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Holsloot

Wil je een huis kopen in Holsloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holsloot . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holsloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holsloot.

Zoek je huurwoning in Holsloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Holsloot.

Huizenprijzen in Holsloot

Starterswoningen in Holsloot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holsloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holsloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Holsloot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Holsloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holsloot is 1.858 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.256 euro).

Leeftijden Holsloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holsloot vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Holsloot

Holsloot bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen