Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haringhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Haringhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haringhuizen

Haringhuizen is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haringhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 680.515 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 680.515
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Haringhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haringhuizen is 81 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haringhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haringhuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haringhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haringhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haringhuizen. Een eengezinswoning in Haringhuizen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haringhuizen

In Haringhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haringhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haringhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haringhuizen

Starterswoningen in Haringhuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haringhuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haringhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haringhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haringhuizen

Wil je een huis kopen in Haringhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haringhuizen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haringhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haringhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Haringhuizen. Zoek je huurwoning in Haringhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haringhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haringhuizen is 4.369 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.104 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haringhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haringhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haringhuizen

Haringhuizen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.