De Huizenmarkt in Graft (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Graft

Woningmarkt Graft

Graft is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 102.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Graft. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 821.679 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 821.679
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Graft

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Graft is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Graft moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Graft.

Woningen recent verkocht in Graft

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Graft. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Graft.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Graft. Een eengezinswoning in Graft komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Graft

In Graft wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Graft

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Graft (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Graft
Binnenring: Nederland

Graft waar ligt dat?

Woningen te koop Graft

Wil je een huis kopen in Graft? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Graft . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Graft alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Graft.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Graft.

Bekijk hier alle koopwoningen in Graft. Zoek je huurwoning in Graft? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Graft

Starterswoningen in Graft zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Graft zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Graft zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Graft? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Graft

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Graft is 3.639 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.792 euro).

Leeftijden Graft

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Graft vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Graft

Graft bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.