logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Graft

Begrijp de huizenprijzen in Graft met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Graft

Graft is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 111.834 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Graft. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 811.200 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 811.200
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Graft

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Graft is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Graft moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Graft.

Woningen recent verkocht in Graft

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Graft. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Graft.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Graft. Een eengezinswoning in Graft komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Graft

In Graft wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Graft

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Graft (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Graft

Starterswoningen in Graft zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Graft zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Graft zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Graft? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Graft

Wil je een huis kopen in Graft? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Graft . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Graft alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Graft.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Graft.

Bekijk alle koopwoningen in Graft. Zoek je huurwoning in Graft? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Graft

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Graft is 4.452 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.684 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Graft

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Graft vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Graft

Graft bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.