Westkeetshaven

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westkeetshaven

Een eerste blik op Westkeetshaven

Westkeetshaven is een buurt in de gemeente Zwijndrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Westkeetshaven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.721 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 387.721
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Westkeetshaven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westkeetshaven is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Westkeetshaven kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westkeetshaven

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westkeetshaven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westkeetshaven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westkeetshaven. Een portiekflat in Westkeetshaven komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westkeetshaven

In Westkeetshaven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westkeetshaven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westkeetshaven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westkeetshaven
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Westkeetshaven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westkeetshaven vergeleken met de Zwijndrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Westkeetshaven

Wil je een huis kopen in Westkeetshaven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westkeetshaven. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westkeetshaven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westkeetshaven.

Huizenprijzen in Westkeetshaven

Starterswoningen in Westkeetshaven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westkeetshaven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westkeetshaven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westkeetshaven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westkeetshaven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westkeetshaven is 2.805 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Westkeetshaven is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Westkeetshaven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westkeetshaven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Westkeetshaven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Westkeetshaven. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum in de gemeente Zwijndrecht.

Veerplein - De Werf Euryza Westkeetshaven Corridor-Oost Voormalig veilingterrein Burgemeester Doornplein en omgeving Prins Bernhardstraat en omgeving Juliandorp

Alle straten van Westkeetshaven

Westkeetshaven bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen