logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Zwijndrecht

Begrijp de huizenprijzen in Zwijndrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zwijndrecht

Zwijndrecht is een plaats in de gemeente Zwijndrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 45.018 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 178 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwijndrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 381.607 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 178
Gemiddelde vraagprijs € 381.607
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zwijndrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwijndrecht is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwijndrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zwijndrecht.

Woningen recent verkocht in Zwijndrecht

Er zijn recent 178 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwijndrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwijndrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwijndrecht. Een eengezinswoning in Zwijndrecht komt het meest (43%) voor. Daarna komt een portiekflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zwijndrecht

In Zwijndrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zwijndrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zwijndrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zwijndrecht

Starterswoningen in Zwijndrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zwijndrecht zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwijndrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zwijndrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zwijndrecht

Wil je een huis kopen in Zwijndrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwijndrecht . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwijndrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwijndrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Zwijndrecht. Zoek je huurwoning in Zwijndrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zwijndrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwijndrecht is 3.307 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.183 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zwijndrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwijndrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Zwijndrecht

Zwijndrecht bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.