Burgemeester Doornplein en omgeving

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Burgemeester Doornplein en omgeving

Een eerste blik op Burgemeester Doornplein en omgeving

Burgemeester Doornplein en omgeving is een buurt in de gemeente Zwijndrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Burgemeester Doornplein en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 313.546 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 313.546
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Burgemeester Doornplein en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgemeester Doornplein en omgeving is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgemeester Doornplein en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Burgemeester Doornplein en omgeving.

Woningen recent verkocht in Burgemeester Doornplein en omgeving

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgemeester Doornplein en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgemeester Doornplein en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgemeester Doornplein en omgeving. Een eengezinswoning in Burgemeester Doornplein en omgeving komt het meest (98%) voor. Daarna komt een villa met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgemeester Doornplein en omgeving

In Burgemeester Doornplein en omgeving wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Burgemeester Doornplein en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Burgemeester Doornplein en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Burgemeester Doornplein en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Burgemeester Doornplein en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Burgemeester Doornplein en omgeving vergeleken met de Zwijndrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Burgemeester Doornplein en omgeving

Wil je een huis kopen in Burgemeester Doornplein en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgemeester Doornplein en omgeving. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgemeester Doornplein en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgemeester Doornplein en omgeving.

Huizenprijzen in Burgemeester Doornplein en omgeving

Starterswoningen in Burgemeester Doornplein en omgeving zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Burgemeester Doornplein en omgeving zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgemeester Doornplein en omgeving zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Burgemeester Doornplein en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Burgemeester Doornplein en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgemeester Doornplein en omgeving is 2.303 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.992 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Burgemeester Doornplein en omgeving is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Burgemeester Doornplein en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgemeester Doornplein en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Burgemeester Doornplein en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Burgemeester Doornplein en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum in de gemeente Zwijndrecht.

Veerplein - De Werf Euryza Westkeetshaven Corridor-Oost Voormalig veilingterrein Burgemeester Doornplein en omgeving Prins Bernhardstraat en omgeving Juliandorp

Alle straten van Burgemeester Doornplein en omgeving

Burgemeester Doornplein en omgeving bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen