Alle woningmarktinfo Corridor-Oost

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Corridor-Oost

Een eerste blik op Corridor-Oost

Corridor-Oost is een buurt in de gemeente Zwijndrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Corridor-Oost.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Corridor-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Corridor-Oost is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Corridor-Oost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Corridor-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Corridor-Oost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Corridor-Oost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Corridor-Oost. Een eengezinswoning in Corridor-Oost komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Corridor-Oost

In Corridor-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Corridor-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Corridor-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Corridor-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Corridor-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Corridor-Oost vergeleken met de Zwijndrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Corridor-Oost

Wil je een huis kopen in Corridor-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Corridor-Oost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Corridor-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Corridor-Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Corridor-Oost.

Zoek je huurwoning in Corridor-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Corridor-Oost.

Huizenprijzen in Corridor-Oost

Starterswoningen in Corridor-Oost zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Corridor-Oost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Corridor-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Corridor-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Corridor-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Corridor-Oost is 2.013 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.656 euro).

Leeftijden Corridor-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Corridor-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Corridor-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Corridor-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum in de gemeente Zwijndrecht.

Veerplein - De Werf Euryza Westkeetshaven Corridor-Oost Voormalig veilingterrein Burgemeester Doornplein en omgeving Prins Bernhardstraat en omgeving Juliandorp

Alle straten van Corridor-Oost

Corridor-Oost bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen