Alle woningmarktinfo Juliandorp

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Juliandorp

Een eerste blik op Juliandorp

Juliandorp is een buurt in de gemeente Zwijndrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Juliandorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.113.744 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 1.113.744
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Juliandorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Juliandorp is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Juliandorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Juliandorp

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Juliandorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Juliandorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Juliandorp. Een eengezinswoning in Juliandorp komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Juliandorp

In Juliandorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Juliandorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Juliandorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Juliandorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Juliandorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Juliandorp vergeleken met de Zwijndrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Juliandorp

Wil je een huis kopen in Juliandorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Juliandorp . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Juliandorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Juliandorp.

Zoek je huurwoning in Juliandorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Juliandorp.

Huizenprijzen in Juliandorp

Starterswoningen in Juliandorp zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Juliandorp zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Juliandorp zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Juliandorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Juliandorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Juliandorp is 2.660 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.231 euro).

Leeftijden Juliandorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Juliandorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Juliandorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Juliandorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum in de gemeente Zwijndrecht.

Veerplein - De Werf Euryza Westkeetshaven Corridor-Oost Voormalig veilingterrein Burgemeester Doornplein en omgeving Prins Bernhardstraat en omgeving Juliandorp

Alle straten van Juliandorp

Juliandorp bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen