Alle woningmarktinfo Veerplein - De Werf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Veerplein - De Werf

Een eerste blik op Veerplein - De Werf

Veerplein - De Werf is een buurt in de gemeente Zwijndrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Veerplein - De Werf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 359.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 359.000
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Veerplein - De Werf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veerplein - De Werf is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veerplein - De Werf kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veerplein - De Werf

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veerplein - De Werf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veerplein - De Werf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veerplein - De Werf. Een portiekflat in Veerplein - De Werf komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veerplein - De Werf

In Veerplein - De Werf wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Veerplein - De Werf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Veerplein - De Werf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veerplein - De Werf
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Veerplein - De Werf

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veerplein - De Werf vergeleken met de Zwijndrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Veerplein - De Werf

Wil je een huis kopen in Veerplein - De Werf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veerplein - De Werf . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Veerplein - De Werf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veerplein - De Werf.

Zoek je huurwoning in Veerplein - De Werf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Veerplein - De Werf.

Huizenprijzen in Veerplein - De Werf

Starterswoningen in Veerplein - De Werf zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veerplein - De Werf zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veerplein - De Werf zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veerplein - De Werf? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veerplein - De Werf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veerplein - De Werf is 2.332 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.218 euro).

Leeftijden Veerplein - De Werf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veerplein - De Werf vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veerplein - De Werf

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veerplein - De Werf. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum in de gemeente Zwijndrecht.

Veerplein - De Werf Euryza Westkeetshaven Corridor-Oost Voormalig veilingterrein Burgemeester Doornplein en omgeving Prins Bernhardstraat en omgeving Juliandorp

Alle straten van Veerplein - De Werf

Veerplein - De Werf bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen