logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Woensdrecht

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Woensdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Woensdrecht

Woensdrecht is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.191 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 284.267.

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 120
Gemiddelde vraagprijs € 439.793
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 284.267
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Woensdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woensdrecht is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woensdrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woensdrecht.

Woningen recent verkocht in Woensdrecht

Er zijn recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woensdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woensdrecht. Een eengezinswoning in Woensdrecht komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woensdrecht

In Woensdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woensdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woensdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Woensdrecht

Starterswoningen in gemeente Woensdrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Woensdrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Woensdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Woensdrecht

Wil je een huis kopen in gemeente Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Woensdrecht . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woensdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woensdrecht.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Woensdrecht. Zoek je huurwoning in gemeente Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Woensdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woensdrecht is 3.151 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.024 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Woensdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woensdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Woensdrecht

De gemeente Woensdrecht telt 5 plaatsen.

Hoogerheide Huijbergen Ossendrecht Putte Woensdrecht

Wijken van Woensdrecht

Woensdrecht bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.