De Huizenmarkt gemeente Woensdrecht (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woensdrecht

Woningmarkt Woensdrecht

Woensdrecht is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 10.970 inwoners. Momenteel staan er 79 woningen te koop en zijn er recent 153 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 284.267.

Woningen te koop 79
Woningen recent verkocht 153
Gemiddelde vraagprijs € 394.780
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 284.267
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Woensdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woensdrecht is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woensdrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woensdrecht.

Woningen recent verkocht in Woensdrecht

Er zijn recent 153 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woensdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woensdrecht. Een eengezinswoning in Woensdrecht komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woensdrecht

In Woensdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woensdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woensdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woensdrecht
Binnenring: Nederland

Woensdrecht waar ligt dat?

Woningen te koop Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woensdrecht . Er staan momenteel 79 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woensdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woensdrecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woensdrecht

Starterswoningen in Woensdrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Woensdrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woensdrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woensdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woensdrecht is 3.024 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.655 euro).

Leeftijden Woensdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woensdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Woensdrecht

De gemeente Woensdrecht telt 5 plaatsen.

Hoogerheide Huijbergen Ossendrecht Putte Woensdrecht

Alle wijken van Woensdrecht

Woensdrecht bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.