De Huizenmarkt in Putte (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Putte

Woningmarkt Putte

Putte is een plaats in de gemeente Woensdrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 10.970 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 402.403 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 402.403
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Putte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Putte is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Putte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Putte.

Woningen recent verkocht in Putte

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Putte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Putte. Een eengezinswoning in Putte komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Putte

In Putte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Putte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Putte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Putte
Binnenring: Nederland

Putte waar ligt dat?

Woningen te koop Putte

Wil je een huis kopen in Putte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Putte . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Putte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Putte.

Bekijk hier alle koopwoningen in Putte. Zoek je huurwoning in Putte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Putte

Starterswoningen in Putte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Putte zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Putte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Putte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Putte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Putte is 2.923 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.645 euro).

Leeftijden Putte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Putte vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Putte

Putte bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.