logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Putte

Begrijp de huizenprijzen in Putte met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Putte

Putte is een plaats in de gemeente Woensdrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 22.191 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.561 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 426.561
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Putte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Putte is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Putte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Putte.

Woningen recent verkocht in Putte

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Putte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Putte. Een eengezinswoning in Putte komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Putte

In Putte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Putte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Putte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Putte

Starterswoningen in Putte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Putte zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Putte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Putte? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Putte

Wil je een huis kopen in Putte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Putte . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Putte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Putte.

Bekijk alle koopwoningen in Putte. Zoek je huurwoning in Putte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Putte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Putte is 3.243 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.936 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Putte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Putte vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Putte

Putte bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.