Huizenmarkt Huijbergen in Huijbergen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Huijbergen

Woningmarkt Huijbergen

Huijbergen is een wijk in de plaats Huijbergen binnen de gemeente Woensdrecht. Deze wijk telt volgens het CBS 2.105 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huijbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 446.123 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 446.123
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Huijbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huijbergen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huijbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Huijbergen.

Woningen recent verkocht in Huijbergen

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huijbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huijbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huijbergen. Een eengezinswoning in Huijbergen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huijbergen

In Huijbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Huijbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Huijbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Huijbergen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Huijbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Huijbergen vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Huijbergen waar ligt dat?

Woningen te koop Huijbergen

Wil je een huis kopen in Huijbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huijbergen . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Huijbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huijbergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Huijbergen. Zoek je huurwoning in Huijbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Huijbergen

Starterswoningen in Huijbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Huijbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huijbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Huijbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Huijbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huijbergen is 3.205 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.920 euro).

Leeftijden Huijbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huijbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Huijbergen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Huijbergen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Huijbergen

Huijbergen Eiland Verspreide huizen ten zuiden van Huijbergen Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen