Huizenprijzen en de huizenmarkt in Huijbergen

Begrijp de huizenprijzen in Huijbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Huijbergen

Huijbergen is een plaats in de gemeente Woensdrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 10.970 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huijbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.918 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 490.918
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Huijbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huijbergen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huijbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Huijbergen.

Woningen recent verkocht in Huijbergen

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huijbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huijbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huijbergen. Een eengezinswoning in Huijbergen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huijbergen

In Huijbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Huijbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Huijbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Huijbergen

Starterswoningen in Huijbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Huijbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huijbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Huijbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Huijbergen

Wil je een huis kopen in Huijbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huijbergen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Huijbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huijbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Huijbergen. Zoek je huurwoning in Huijbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Huijbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huijbergen is 3.342 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.981 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Huijbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huijbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Huijbergen

Huijbergen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.