Huizenmarkt Ossendrecht in Ossendrecht (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ossendrecht

Woningmarkt Ossendrecht

Ossendrecht is een wijk in de plaats Ossendrecht binnen de gemeente Woensdrecht. Deze wijk telt volgens het CBS 5.125 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossendrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.128 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 412.128
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Ossendrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ossendrecht is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ossendrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ossendrecht.

Woningen recent verkocht in Ossendrecht

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossendrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ossendrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ossendrecht. Een eengezinswoning in Ossendrecht komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ossendrecht

In Ossendrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ossendrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ossendrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ossendrecht
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ossendrecht

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ossendrecht vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ossendrecht waar ligt dat?

Woningen te koop Ossendrecht

Wil je een huis kopen in Ossendrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ossendrecht . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ossendrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ossendrecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ossendrecht. Zoek je huurwoning in Ossendrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ossendrecht

Starterswoningen in Ossendrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ossendrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ossendrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ossendrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ossendrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ossendrecht is 2.969 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.057 euro).

Leeftijden Ossendrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ossendrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ossendrecht

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ossendrecht? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ossendrecht

Ossendrecht Calfven Verspreide huizen ten westen van Ossendrecht Verspreide huizen ten oosten van Ossendrecht