De Huizenmarkt in Hoogerheide (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoogerheide

Woningmarkt Hoogerheide

Hoogerheide is een plaats in de gemeente Woensdrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 10.970 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogerheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 390.011 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 61
Gemiddelde vraagprijs € 390.011
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hoogerheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogerheide is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogerheide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogerheide.

Woningen recent verkocht in Hoogerheide

Er zijn recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogerheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogerheide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogerheide. Een eengezinswoning in Hoogerheide komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogerheide

In Hoogerheide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogerheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogerheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogerheide
Binnenring: Nederland

Hoogerheide waar ligt dat?

Woningen te koop Hoogerheide

Wil je een huis kopen in Hoogerheide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogerheide . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogerheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogerheide.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoogerheide. Zoek je huurwoning in Hoogerheide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoogerheide

Starterswoningen in Hoogerheide zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogerheide zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogerheide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogerheide? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogerheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogerheide is 3.102 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.733 euro).

Leeftijden Hoogerheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogerheide vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoogerheide

Hoogerheide bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.