logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoogerheide

Begrijp de huizenprijzen in Hoogerheide met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoogerheide

Hoogerheide is een plaats in de gemeente Woensdrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 22.191 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogerheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 435.015 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 435.015
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hoogerheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogerheide is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogerheide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogerheide.

Woningen recent verkocht in Hoogerheide

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogerheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogerheide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogerheide. Een eengezinswoning in Hoogerheide komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogerheide

In Hoogerheide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogerheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogerheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoogerheide

Starterswoningen in Hoogerheide zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogerheide zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogerheide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoogerheide? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoogerheide

Wil je een huis kopen in Hoogerheide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogerheide . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogerheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogerheide.

Bekijk alle koopwoningen in Hoogerheide. Zoek je huurwoning in Hoogerheide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoogerheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogerheide is 3.117 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.102 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoogerheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogerheide vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoogerheide

Hoogerheide bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.