Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ossendrecht

Begrijp de huizenprijzen in Ossendrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ossendrecht

Ossendrecht is een plaats in de gemeente Woensdrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 10.970 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossendrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 422.520 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 422.520
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ossendrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ossendrecht is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ossendrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ossendrecht.

Woningen recent verkocht in Ossendrecht

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossendrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ossendrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ossendrecht. Een eengezinswoning in Ossendrecht komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ossendrecht

In Ossendrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ossendrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ossendrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ossendrecht

Starterswoningen in Ossendrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ossendrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ossendrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ossendrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ossendrecht

Wil je een huis kopen in Ossendrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ossendrecht . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ossendrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ossendrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Ossendrecht. Zoek je huurwoning in Ossendrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ossendrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ossendrecht is 3.021 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.293 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ossendrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ossendrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ossendrecht

Ossendrecht bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.