logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Woensdrecht

Begrijp de huizenprijzen in Woensdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Woensdrecht

Woensdrecht is een plaats in de gemeente Woensdrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 22.191 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 391.833 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 391.833
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Woensdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woensdrecht is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woensdrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woensdrecht.

Woningen recent verkocht in Woensdrecht

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woensdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woensdrecht. Een eengezinswoning in Woensdrecht komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woensdrecht

In Woensdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woensdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woensdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Woensdrecht

Starterswoningen in Woensdrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Woensdrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Woensdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woensdrecht . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woensdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woensdrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Woensdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woensdrecht is 3.178 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.670 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Woensdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woensdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Woensdrecht

Woensdrecht bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.