De Huizenmarkt in Woensdrecht (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woensdrecht

Woningmarkt Woensdrecht

Woensdrecht is een plaats in de gemeente Woensdrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 10.970 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.765 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 386.765
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Woensdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woensdrecht is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woensdrecht kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Woensdrecht

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woensdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woensdrecht. Een eengezinswoning in Woensdrecht komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woensdrecht

In Woensdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woensdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woensdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woensdrecht
Binnenring: Nederland

Woensdrecht waar ligt dat?

Woningen te koop Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woensdrecht . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woensdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woensdrecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woensdrecht

Starterswoningen in Woensdrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Woensdrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woensdrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woensdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woensdrecht is 2.773 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.494 euro).

Leeftijden Woensdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woensdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Woensdrecht

Woensdrecht bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.