Alle woningmarktinfo Pallert

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Pallert

Een eerste blik op Pallert

Pallert is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 1.145 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pallert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 760.908 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 760.908
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Pallert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pallert is 101 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pallert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Pallert

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pallert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pallert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pallert. Een eengezinswoning in Pallert komt het meest (40%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pallert

In Pallert wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Pallert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Pallert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pallert
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Pallert

Wil je een huis kopen in Pallert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pallert . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pallert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pallert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Pallert.

Zoek je huurwoning in Pallert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Pallert.

Huizenprijzen in Pallert

Starterswoningen in Pallert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pallert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pallert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pallert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pallert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pallert is 3.273 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.327 euro).

Leeftijden Pallert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pallert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Pallert

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Pallert. De buurt zelf valt binnen de wijk Bourtange in de gemeente Westerwolde.

Bourtange Pallert Weite Stakenborg Verspreide huizen Hebrecht Verspreide huizen Bourtange Verspreide huizen ten noorden van Vlagtwedde

Alle straten van Pallert

Pallert bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen