Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Hebrecht

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Hebrecht

Een eerste blik op Verspreide huizen Hebrecht

Verspreide huizen Hebrecht is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 1.145 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Hebrecht.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Hebrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Hebrecht is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Hebrecht

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Hebrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Hebrecht.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Hebrecht. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Hebrecht. Een woonboerderij in Verspreide huizen Hebrecht komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Hebrecht

In Verspreide huizen Hebrecht wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Hebrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Hebrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Hebrecht
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Verspreide huizen Hebrecht

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Hebrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Hebrecht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Hebrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Hebrecht.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Hebrecht.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Hebrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Hebrecht.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Hebrecht

Starterswoningen in Verspreide huizen Hebrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Hebrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Hebrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Hebrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Hebrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Hebrecht is 1.830 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (1.830 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Hebrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Hebrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Hebrecht

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Hebrecht. De buurt zelf valt binnen de wijk Bourtange in de gemeente Westerwolde.

Bourtange Pallert Weite Stakenborg Verspreide huizen Hebrecht Verspreide huizen Bourtange Verspreide huizen ten noorden van Vlagtwedde

Alle straten van Verspreide huizen Hebrecht

Verspreide huizen Hebrecht bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen