Alle woningmarktinfo Stakenborg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stakenborg

Een eerste blik op Stakenborg

Stakenborg is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 1.145 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stakenborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 557.065 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 557.065
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Stakenborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stakenborg is 122 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stakenborg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stakenborg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stakenborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stakenborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stakenborg. Een woonboerderij in Stakenborg komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 48% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stakenborg

In Stakenborg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stakenborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stakenborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stakenborg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Stakenborg

Wil je een huis kopen in Stakenborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stakenborg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stakenborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stakenborg.

Zoek je huurwoning in Stakenborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Stakenborg.

Huizenprijzen in Stakenborg

Starterswoningen in Stakenborg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stakenborg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stakenborg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stakenborg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stakenborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stakenborg is 1.623 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.508 euro).

Leeftijden Stakenborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stakenborg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Stakenborg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Stakenborg. De buurt zelf valt binnen de wijk Bourtange in de gemeente Westerwolde.

Bourtange Pallert Weite Stakenborg Verspreide huizen Hebrecht Verspreide huizen Bourtange Verspreide huizen ten noorden van Vlagtwedde

Alle straten van Stakenborg

Stakenborg bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen