Alle woningmarktinfo Weite

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Weite

Een eerste blik op Weite

Weite is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 1.145 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weite. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 225.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 225.000
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Weite

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weite is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weite kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Weite

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weite. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weite.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Weite. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weite. Een eengezinswoning in Weite komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Weite

In Weite wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Weite

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Weite (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weite
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Weite

Wil je een huis kopen in Weite? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weite . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weite alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weite.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Weite.

Zoek je huurwoning in Weite? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Weite.

Huizenprijzen in Weite

Starterswoningen in Weite zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Weite zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weite zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weite? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weite

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weite is 1.400 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (1.394 euro).

Leeftijden Weite

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weite vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Weite

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Weite. De buurt zelf valt binnen de wijk Bourtange in de gemeente Westerwolde.

Bourtange Pallert Weite Stakenborg Verspreide huizen Hebrecht Verspreide huizen Bourtange Verspreide huizen ten noorden van Vlagtwedde

Alle straten van Weite

Weite bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen