Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Bourtange

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Bourtange

Een eerste blik op Verspreide huizen Bourtange

Verspreide huizen Bourtange is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 1.145 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bourtange. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 226.696 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 226.696
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Bourtange

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Bourtange is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Bourtange kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Bourtange

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bourtange. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Bourtange.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Bourtange. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Bourtange komt het meest (48%) voor. Daarna komt een bungalow met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Bourtange

In Verspreide huizen Bourtange wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Bourtange

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Bourtange (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Bourtange
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Verspreide huizen Bourtange

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Bourtange? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Bourtange . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Bourtange alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Bourtange.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Bourtange? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Bourtange.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Bourtange

Starterswoningen in Verspreide huizen Bourtange zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Bourtange zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Bourtange zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Bourtange? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Bourtange

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Bourtange is 2.540 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.396 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Bourtange

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Bourtange vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Bourtange

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Bourtange. De buurt zelf valt binnen de wijk Bourtange in de gemeente Westerwolde.

Bourtange Pallert Weite Stakenborg Verspreide huizen Hebrecht Verspreide huizen Bourtange Verspreide huizen ten noorden van Vlagtwedde

Alle straten van Verspreide huizen Bourtange

Verspreide huizen Bourtange bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen