Alle woningmarktinfo Bourtange in gemeente Westerwolde

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bourtange

Een eerste blik op Bourtange

Bourtange is een plaats in de gemeente Westerwolde. Deze plaats telt volgens het CBS 24.700 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bourtange. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 377.013 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 377.013
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Bourtange

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bourtange is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bourtange kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bourtange

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bourtange. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bourtange.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bourtange. Een eengezinswoning in Bourtange komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bourtange

In Bourtange wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bourtange

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bourtange (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bourtange
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bourtange

Wil je een huis kopen in Bourtange? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bourtange . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bourtange alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bourtange.

Zoek je huurwoning in Bourtange? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bourtange.

Huizenprijzen in Bourtange

Starterswoningen in Bourtange zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bourtange zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bourtange zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bourtange? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bourtange

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bourtange is 2.765 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.295 euro).

Leeftijden Bourtange

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bourtange vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bourtange

Bourtange bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen