Huizenmarkt Buitengebied Maasbommel in Maasbommel (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Maasbommel

Woningmarkt Buitengebied Maasbommel

Buitengebied Maasbommel is een buurt in de wijk Maasbommel en plaats Maasbommel binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze buurt telt volgens het CBS 1.370 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Maasbommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 558.047 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 558.047
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Maasbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Maasbommel is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Maasbommel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Maasbommel.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Maasbommel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Maasbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Maasbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Maasbommel. Een eengezinswoning in Buitengebied Maasbommel komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Maasbommel

In Buitengebied Maasbommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Maasbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Maasbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Maasbommel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Maasbommel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Maasbommel vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitengebied Maasbommel waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Maasbommel

Wil je een huis kopen in Buitengebied Maasbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Maasbommel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Maasbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Maasbommel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Maasbommel. Zoek je huurwoning in Buitengebied Maasbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Maasbommel

Starterswoningen in Buitengebied Maasbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Maasbommel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Maasbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Maasbommel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Maasbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Maasbommel is 3.892 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.606 euro).

Leeftijden Buitengebied Maasbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Maasbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Maasbommel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Maasbommel. De buurt zelf valt binnen de wijk Maasbommel in de gemeente West Maas en Waal.

Kern Maasbommel Buitengebied Maasbommel

Alle straten van Buitengebied Maasbommel

Buitengebied Maasbommel bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.