Huizenmarkt Kern Maasbommel in Maasbommel (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Maasbommel

Woningmarkt Kern Maasbommel

Kern Maasbommel is een buurt in de wijk Maasbommel en plaats Maasbommel binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze buurt telt volgens het CBS 1.370 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Maasbommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 391.220 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 391.220
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kern Maasbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Maasbommel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Maasbommel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Maasbommel.

Woningen recent verkocht in Kern Maasbommel

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Maasbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Maasbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Maasbommel. Een eengezinswoning in Kern Maasbommel komt het meest (78%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Maasbommel

In Kern Maasbommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Maasbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Maasbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Maasbommel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Maasbommel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Maasbommel vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kern Maasbommel waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Maasbommel

Wil je een huis kopen in Kern Maasbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Maasbommel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Maasbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Maasbommel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Maasbommel. Zoek je huurwoning in Kern Maasbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Maasbommel

Starterswoningen in Kern Maasbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Maasbommel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Maasbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Maasbommel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Maasbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Maasbommel is 3.207 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.388 euro).

Leeftijden Kern Maasbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Maasbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Maasbommel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Maasbommel. De buurt zelf valt binnen de wijk Maasbommel in de gemeente West Maas en Waal.

Kern Maasbommel Buitengebied Maasbommel

Alle straten van Kern Maasbommel

Kern Maasbommel bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.