Huizenmarkt Pleinstraatje en omgeving in Maasbommel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Pleinstraatje

Woningmarkt Pleinstraatje

Pleinstraatje is een straat in de plaats Maasbommel binnen de gemeente West Maas en Waal . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pleinstraatje in Maasbommel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 407.285
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Pleinstraatje

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pleinstraatje is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pleinstraatje moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pleinstraatje.

Woningen recent verkocht in Pleinstraatje

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pleinstraatje. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pleinstraatje.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Pleinstraatje. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pleinstraatje. Een woonboerderij in Pleinstraatje komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Pleinstraatje

In Pleinstraatje wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pleinstraatje

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pleinstraatje (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pleinstraatje
Binnenring: Nederland

Pleinstraatje waar ligt dat?

Woningen te koop Pleinstraatje

Wil je een huis kopen in Pleinstraatje? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pleinstraatje . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pleinstraatje alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pleinstraatje.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Pleinstraatje.

Bekijk hier alle koopwoningen in Pleinstraatje. Zoek je huurwoning in Pleinstraatje? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Pleinstraatje

Starterswoningen in Pleinstraatje zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pleinstraatje zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pleinstraatje zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pleinstraatje? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pleinstraatje

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pleinstraatje is 2.950 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.098 euro).

Leeftijden Pleinstraatje

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pleinstraatje vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Pleinstraatje in Maasbommel

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Pleinstraatje te Maasbommel.

Adres Postcode Status
Pleinstraatje 1 6627 AB Niet beschikbaar
Pleinstraatje 7 6627 AB Niet beschikbaar
Pleinstraatje 9 6627 AB Niet beschikbaar