Huizenmarkt Leerdam-West in Leerdam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leerdam-West

Woningmarkt Leerdam-West

Leerdam-West is een buurt in de wijk Leerdam en plaats Leerdam binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 21.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 375.862 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 375.862
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Leerdam-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerdam-West is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerdam-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leerdam-West.

Woningen recent verkocht in Leerdam-West

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerdam-West.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leerdam-West. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Leerdam-West

In Leerdam-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leerdam-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leerdam-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leerdam-West
Binnenring: Nederland

Leerdam-West waar ligt dat?

Woningen te koop Leerdam-West

Wil je een huis kopen in Leerdam-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerdam-West . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerdam-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerdam-West.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leerdam-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leerdam-West. Zoek je huurwoning in Leerdam-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leerdam-West

Starterswoningen in Leerdam-West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leerdam-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerdam-West zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leerdam-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leerdam-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerdam-West is 3.263 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.602 euro).

Leeftijden Leerdam-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerdam-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leerdam-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leerdam-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Leerdam in de gemeente Vijfheerenlanden.

Leerdam-Centrum Leerdam-West Leerdam-Oost Leerdam-Noord Verspreide huizen Leerdam Kedichem Schoonrewoerd

Alle straten van Leerdam-West

Leerdam-West bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
De Sorteur