Huizenmarkt Verspreide huizen Leerdam in Leerdam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Leerdam

Woningmarkt Verspreide huizen Leerdam

Verspreide huizen Leerdam is een buurt in de wijk Leerdam en plaats Leerdam binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 21.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Leerdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 654.298 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 654.298
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Leerdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Leerdam is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Leerdam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Leerdam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Leerdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Leerdam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Leerdam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Leerdam. Een woonboerderij in Verspreide huizen Leerdam komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Leerdam

In Verspreide huizen Leerdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Leerdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Leerdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Leerdam
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Leerdam waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Leerdam

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Leerdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Leerdam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Leerdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Leerdam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Leerdam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Leerdam. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Leerdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Leerdam

Starterswoningen in Verspreide huizen Leerdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Leerdam zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Leerdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Leerdam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Leerdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Leerdam is 4.618 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.056 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Leerdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Leerdam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Leerdam

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Leerdam. De buurt zelf valt binnen de wijk Leerdam in de gemeente Vijfheerenlanden.

Leerdam-Centrum Leerdam-West Leerdam-Oost Leerdam-Noord Verspreide huizen Leerdam Kedichem Schoonrewoerd