Huizenmarkt Leerdam-Noord in Leerdam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leerdam-Noord

Woningmarkt Leerdam-Noord

Leerdam-Noord is een buurt in de wijk Leerdam en plaats Leerdam binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 21.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 457.843 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 457.843
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Leerdam-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerdam-Noord is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerdam-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leerdam-Noord.

Woningen recent verkocht in Leerdam-Noord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerdam-Noord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Noord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Leerdam-Noord

In Leerdam-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leerdam-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leerdam-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leerdam-Noord
Binnenring: Nederland

Leerdam-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Leerdam-Noord

Wil je een huis kopen in Leerdam-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerdam-Noord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerdam-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerdam-Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leerdam-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leerdam-Noord. Zoek je huurwoning in Leerdam-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leerdam-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerdam-Noord is 3.360 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.683 euro).

Leeftijden Leerdam-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerdam-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leerdam-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leerdam-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Leerdam in de gemeente Vijfheerenlanden.

Leerdam-Centrum Leerdam-West Leerdam-Oost Leerdam-Noord Verspreide huizen Leerdam Kedichem Schoonrewoerd