Huizenmarkt Schoonrewoerd in Schoonrewoerd (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schoonrewoerd

Woningmarkt Schoonrewoerd

Schoonrewoerd is een buurt in de wijk Leerdam en plaats Schoonrewoerd binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 21.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonrewoerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 671.603 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 671.603
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Schoonrewoerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoonrewoerd is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoonrewoerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schoonrewoerd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonrewoerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoonrewoerd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schoonrewoerd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schoonrewoerd

In Schoonrewoerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoonrewoerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoonrewoerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schoonrewoerd
Binnenring: Nederland

Schoonrewoerd waar ligt dat?

Woningen te koop Schoonrewoerd

Wil je een huis kopen in Schoonrewoerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoonrewoerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoonrewoerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoonrewoerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schoonrewoerd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schoonrewoerd. Zoek je huurwoning in Schoonrewoerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schoonrewoerd

Starterswoningen in Schoonrewoerd zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schoonrewoerd zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoonrewoerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schoonrewoerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schoonrewoerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoonrewoerd is 2.563 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.567 euro).

Leeftijden Schoonrewoerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoonrewoerd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schoonrewoerd

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schoonrewoerd. De buurt zelf valt binnen de wijk Leerdam in de gemeente Vijfheerenlanden.

Leerdam-Centrum Leerdam-West Leerdam-Oost Leerdam-Noord Verspreide huizen Leerdam Kedichem Schoonrewoerd