Huizenmarkt Leerdam-Centrum in Leerdam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leerdam-Centrum

Woningmarkt Leerdam-Centrum

Leerdam-Centrum is een buurt in de wijk Leerdam en plaats Leerdam binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 21.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 344.707 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 344.707
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Leerdam-Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerdam-Centrum is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerdam-Centrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leerdam-Centrum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerdam-Centrum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Centrum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Leerdam-Centrum

In Leerdam-Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leerdam-Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leerdam-Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leerdam-Centrum
Binnenring: Nederland

Leerdam-Centrum waar ligt dat?

Woningen te koop Leerdam-Centrum

Wil je een huis kopen in Leerdam-Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerdam-Centrum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerdam-Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerdam-Centrum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leerdam-Centrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leerdam-Centrum. Zoek je huurwoning in Leerdam-Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leerdam-Centrum

Starterswoningen in Leerdam-Centrum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leerdam-Centrum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerdam-Centrum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leerdam-Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leerdam-Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerdam-Centrum is 2.671 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.860 euro).

Leeftijden Leerdam-Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerdam-Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leerdam-Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leerdam-Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Leerdam in de gemeente Vijfheerenlanden.

Leerdam-Centrum Leerdam-West Leerdam-Oost Leerdam-Noord Verspreide huizen Leerdam Kedichem Schoonrewoerd