Huizenmarkt Kedichem in Oosterwijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kedichem

Woningmarkt Kedichem

Kedichem is een buurt in de wijk Leerdam en plaats Oosterwijk binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 21.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kedichem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 601.799 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 601.799
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kedichem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kedichem is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kedichem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kedichem

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kedichem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kedichem.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kedichem. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kedichem

In Kedichem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kedichem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kedichem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kedichem
Binnenring: Nederland

Kedichem waar ligt dat?

Woningen te koop Kedichem

Wil je een huis kopen in Kedichem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kedichem . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kedichem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kedichem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kedichem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kedichem. Zoek je huurwoning in Kedichem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kedichem

Starterswoningen in Kedichem zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kedichem zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kedichem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kedichem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kedichem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kedichem is 3.412 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.875 euro).

Leeftijden Kedichem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kedichem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kedichem

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kedichem. De buurt zelf valt binnen de wijk Leerdam in de gemeente Vijfheerenlanden.

Leerdam-Centrum Leerdam-West Leerdam-Oost Leerdam-Noord Verspreide huizen Leerdam Kedichem Schoonrewoerd

Alle straten van Kedichem

Kedichem bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Achterdijk