Huizenmarkt Leerdam-Oost in Leerdam (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leerdam-Oost

Woningmarkt Leerdam-Oost

Leerdam-Oost is een buurt in de wijk Leerdam en plaats Leerdam binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 21.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 348.594 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 348.594
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Leerdam-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerdam-Oost is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerdam-Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leerdam-Oost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerdam-Oost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leerdam-Oost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Leerdam-Oost

In Leerdam-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leerdam-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leerdam-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leerdam-Oost
Binnenring: Nederland

Leerdam-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Leerdam-Oost

Wil je een huis kopen in Leerdam-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerdam-Oost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerdam-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerdam-Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leerdam-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leerdam-Oost. Zoek je huurwoning in Leerdam-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leerdam-Oost

Starterswoningen in Leerdam-Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leerdam-Oost zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerdam-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leerdam-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leerdam-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerdam-Oost is 3.619 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.886 euro).

Leeftijden Leerdam-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerdam-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leerdam-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leerdam-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Leerdam in de gemeente Vijfheerenlanden.

Leerdam-Centrum Leerdam-West Leerdam-Oost Leerdam-Noord Verspreide huizen Leerdam Kedichem Schoonrewoerd