Alle woningmarktinfo Tuinwijk-Oost

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tuinwijk-Oost

Een eerste blik op Tuinwijk-Oost

Tuinwijk-Oost is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 38.930 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuinwijk-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 540.561 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 540.561
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Tuinwijk-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tuinwijk-Oost is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tuinwijk-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tuinwijk-Oost.

Woningen recent verkocht in Tuinwijk-Oost

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuinwijk-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tuinwijk-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tuinwijk-Oost. Een benedenwoning in Tuinwijk-Oost komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tuinwijk-Oost

In Tuinwijk-Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tuinwijk-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tuinwijk-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tuinwijk-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tuinwijk-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tuinwijk-Oost vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Tuinwijk-Oost

Wil je een huis kopen in Tuinwijk-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tuinwijk-Oost . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tuinwijk-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tuinwijk-Oost.

Zoek je huurwoning in Tuinwijk-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tuinwijk-Oost.

Huizenprijzen in Tuinwijk-Oost

Starterswoningen in Tuinwijk-Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tuinwijk-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tuinwijk-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tuinwijk-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tuinwijk-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tuinwijk-Oost is 5.569 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.305 euro).

Leeftijden Tuinwijk-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tuinwijk-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tuinwijk-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tuinwijk-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordoost in de gemeente Utrecht.

Vogelenbuurt Lauwerecht Staatsliedenbuurt Tuinwijk-West Tuinwijk-Oost Tuindorp en Van Lieflandlaan-West Tuindorp-Oost Voordorp en Voorveldsepolder Huizingalaan, K. Doormanlaan en omgeving Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving Wittevrouwen

Alle straten van Tuinwijk-Oost

Tuinwijk-Oost bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen